Navigáció

 

HIRFAEL
INKÁBB ALKOSS MAGADNAK KÖZÖNSÉG NÉLKÜL,
MINT HOGY A KÖZÖNSÉGNEK ALKOSS ÉS ELVESZÍTSD MAGAD.

Az oldal annyiszor született már újjá hamvaiból, hogy magam sem tudom. Most épp ilyen... letisztultabb, egyszerűbb. Elvontabb. Tartalom az lesz majd, ami épp jön :)
   
about me  |  stories  |  artbook  |  heroes  |  auta i lómë
 
The world is grey, the mountains old,
The forge's fire is ashen-cold;
No harp is wrung, no hammer falls:
The darkness dwells in Durin's halls.
~
 
 
 
Címkék

 
Instagram

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Er trommelt laut, er trommelt fein...

Nyáreste

2018.08.14. 16:14, Hirfael
Címkék: haiku
Éjszaka-csendben
Mentatea gőze száll
Csillagok hullnak.
 

TN

2018.08.11. 16:46, Hirfael
közérdekű közlemény

Többen is kérdeztétek, régi látogatóim, hogy mi a helyzet a TN-nel, töröltem-e a történetet az oldalról. Gondoltam, itt válaszolok, hogy lássa mindenki ^^

Nem töröltem le a TN-t, csak nagyon el volt dugva. Amikor átvariáltam az oldalt, megváltozott a felépítése, hogy egyszerűbbnek nézzen ki, a régi, személyesebb dolgok pedig rejtettebb helyekre kerültek. Most újabb variáláson dolgozom és a TN is kikerült a többi írásom közé (természetesen továbbra is csak a regisztrált felhasználók számára elérhető). De adok egy linket is.

Törpök Nyakán

Köszönöm az érdeklődést, továbbra is nagyon jól esik, hogy van, akit érdekel ez a történet :)

(A másik közérdekű, amiről szintén volt már szó, ezért kiírom: a Dust Squad-nál nincs kommentelési lehetőség a frissítéseknél, de az egyes fejezetek végénél lehet írni véleményt. Korábban több hozzászólásom veszett el, mert töröltem az adott bejegyzést a blogból, az új rendszer ezt hivatott elkerülni. Ha esetleg valakiellenállhatatlan vágyat érezne a kritikaírásra... :D)

Bagginsfest 2018

2018.07.15. 23:34, Hirfael
Címkék: adventures

nosmaeth-tel és Laerrel minden évben igyekszünk tartani valami közös programot, ilyesmit. Idén egy hétvégés túra lett belőle, az első napot Kesztölcön töltöttük, volt naplementenézés, sütögetés, szabadban alvás. Másnap Piliscsabát (és a cukrászdát!) érintve átvándoroltunk Solymárra, ahol folytattuk a kalandot némi alkotással, csillagnézéssel, kirándulással... Nem vagyok az a nagy fotós típus, de most lőttem néhány képet... beszéljenek helyettem azok :)

Dust Squad - Veszélyes kíséret

2018.07.07. 08:06, Hirfael
Címkék: storytime
  • Fandom: Star Wars (azon belül a DatB fanfic kiegészítő sorozata)
  • Típus: fanfiction, folytatásos történet
  • Szereplők: Wilwarin (OC), Tit (OC), Dray Blacksun (OC), Obi-Wan Kenobi, Visszhang, Ötös, Ököl, Katooni, Thel Ores (OC).....
  • Nyelv: magyar
  • Befejezett: nem
  • Fejezet: 4.

Wilwarinék némi nehézség után visszatérnek a légiójuk zászlóshajójára, ahol szintén a baj kellős közepén találják magukat. Ebben a fejezetben kapja meg a Dust osztag a nevét, a hajóját, valamint egy új tagot is...

 

A történet itt olvasható: //dust-squad.gportal.hu/gindex.php?pg=37259915&nid=6783976

Vidéki vasárnap

2018.07.07. 08:04, Hirfael
Címkék: haiku

Por-fényes reggel
Szél lejt táncot az úton
Kondul a harang.

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!